Home arrow Links
Websites (Nederlandstalig)
Links
Goedgelovig.nl
De griezeligste christenen, godsdienstwaanzinnigen en andere religieuze charlatans van Nederland kritisch en met humor tegemoetgetreden.
Nieuw Religieus Peil
In hoeverre heeft religie een beperkende invloed op de (Europese) samenleving? NRP ("een onafhankelijke groep burgers") houdt de vinger aan de pols en peilt onvrijheid en onverdraagzaamheid.
Er is geen God
Website van een kleine onafhankelijke groep gelijkgezinden die atheïsme op een vriendelijke manier wil promoten.
Evolutie blog
Commentaar op en achtergronden bij actualiteiten op het gebied van evolutie en geloof.
Wat zegt de bijbel?
Fouten, tegenstrijdigheden en ronduit immorele teksten, de bijbel staat er vol mee. Eindelijk een Nederlandstalige website die de weg wijst. Met onderwerpen als huwelijk, moraal, seks, slavernij en genocide. Nu ook met videolinks.
Koran
De Koran loopt over van een verzengende, ziekelijke haat tegen alles wat niet islamitisch is. Dood moet de afvallige, branden zal de ongelovige. Zelf ervaren hoe ziek de Koran wel is kan nu eenvoudig bij de bron. De Koran, het lijkt de Bijbel wel.
Startpagina Atheïsme
De bekende Startpagina geeft snel toegang tot een rijke bron van informatie.
Brights
Website van de Brightsbeweging in Nederland. Brights gaan uit van wetenschappelijk inzicht en zijn vrij van (bij)geloof.
De Vrije Gedachte
Website van de vereniging 'De Vrije Gedachte' ter bevordering van het vrijdenken, een atheïstische humanistische levenshouding gekenmerkt door rationeel denken, het onderzoeken van de werkelijkheid en moreel handelen.
Freethinker
Website met onder meer een uitgebreid forum. Zeer de moeite waard: artikelen van Robert Ingersoll in Nederlandse vertaling.
Positief Atheïsme
De site voor mensen die zelfstandig durven denken, vrij van religie en dogma.
De Atheïst
Website van Bart Klink over atheïsme zet onder meer atheïstische en theïstische argumenten op een rijtje.
SGP: nee bedankt!
Krijtje van de Stoep en Wokwok zeggen waar het op staat met de enige theocratische partij in het parlement. SGP, weg ermee!
 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval