Home
Gristenterrorist bedreigt Woerdense democratie Afdrukken
dinsdag 05 april 2011
Omdat zijn god tegen de koopzondag zou zijn, meent de christelijke kaashandelaar Ton Blok uit Woerden de besluitvorming in de gemeenteraad te mogen frustreren door te dreigen met terreur. "Als wij een overheid hebben die goddeloos is, dan heb ik daar niets meer mee te maken. Alleen: ik schaf geen wapen aan want ik heb kinderen en kleinkinderen dus ik kan niet vast komen te zitten. Maar anders wist ik het wel."

Relikneus Anton Blok

Middenstander Blok heeft naar eigen zeggen vriendjes die het vuile werk wel voor hem willen opknappen: "Ik heb vrienden aan de bovenkant en vrienden aan de onderkant. Die voor 50 euro of een jointje alles doen. Die vinden mij een hele aardige man. Waarom? Omdat ik getuig van God. Mijn lieve Here Jezus." Bekijk hier de videobeelden.

De VVD-raadsleden Ruud Mees en Frank Tuit hebben aangifte gedaan van bedreiging. Burgemeester Hans Schmidt van Woerden heeft Justitie gevraagd de strafbaarheid van de dreigende taal van Ton Blok te onderzoeken, omdat daarmee het proces van de democratische besluitvorming geweld is aangedaan.

Twee vragen dringen zich op. De eerste vraag is natuurlijk waarom de Almachtige zo dom is deze volgeling met criminele inslag Zíjn pr te laten verzorgen. De tweede vraag is waarom burgemeester Schmidt de onverdraagzame en naar geweld neigende relikneus Ton Blok (SGP!) niet gedwongen laat opnemen voordat die zijn dreigementen uitvoert. De burgemeester heeft die bevoegdheid niet voor niets.

Grootinquisiteur


Zie ook
SGP-vrouw (!!!) Tineke van Dijk verkoopt onzin tijdens de inspraak
  Reacties (1)
1. Geschreven door Luitzen, op 07-04-2011 16:24
Precies zoals Yahweh Sabaoth het bedoeld heeft.

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
F3D     C4W   
 N  8  M   1OR
HHM  SGA  D74   
 8  W  4 Q  5TS
1LI     OU4   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval