Home
Gouden Bikini voor Yvette Afdrukken
zondag 02 januari 2011
Yvette Laclé - voorheen Yvette Lont, voorheen ChristenUnie - heeft de Gouden Bikini 2010 in de wacht gesleept. Een prijs die sinds enkele jaren wordt toegekend door bezoekers van de satirische website Goedgelovig.nl. Laclé claimde vorig jaar door de Here Heere zelf te zijn geroepen om een 'nieuwe' christelijke partij op te richten en daarmee te dingen naar de gunst van de kiezer, om na een historische overwinning het zondige Nederland van een dreigende zondvloed te redden.

Gouden Bikini voor Gristengekkie

De Gouden Bikini is voor de persoon, kerk of christelijke organisatie die zich, naar het oordeel van de bezoekers van de website Goedgelovig.nl, het afgelopen jaar in Nederland op de meest wereldvreemde manier heeft onderscheiden. Na een voorronde met acht kandidaten ging de eindstrijd afgelopen week tussen de Rooms-Katholieke Kerk (een professionele organisatie die is gespecialiseerd in seksueel misbruik en mishandeling) en lijsttrekker Laclé van de Evangelische Partij Nederland (EPN). Laclé won met 68 procent van de stemmen.

Tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer van 9 juni 2010 kreeg Laclé maar liefst 942 kiezers zo gek dat die op haar EPN stemden. In april zag Grootinquisiteur het al somber in voor Yvettes doodgeboren kindje (beluister het geluidsfragment waarin je deze dwaas haar verhaal hoort doen).  Be first to comment this article

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
QXE     414   
W D  E  L 3  L3F
A C  NC6  TY8   
U C  5  7 T  LKX
R7M     RAD   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval