Home arrow Video arrow Toppers arrow South Park weer het grofst
South Park weer het grofst Afdrukken
vrijdag 29 mei 2009
South Park was in 2008 op de Nederlandse televisie het programma waarin de meeste ruwe taal werd gebezigd. Dat blijkt uit de jaarlijkse vloekmonitor die de Bond tegen het vloeken deze week publiceerde. De unieke animatieserie, met hoofdrolspelers Cartman, Kyle, Stan, Kenny en Butters, prolongeert daarmee de kampioenspositie die het een jaar geleden ook al verwierf. Ter gelegenheid hiervan toont Grootinquisiteur een overzicht van religieus geïnspireerde afleveringen uit de 13 seizoenen van South Park die op internet kunnen worden bekeken.

De dudes uit South Park zijn wederom kampioen

Geef het venster van de film van je keuze even de tijd om te openen en de film te laden. Flashspeler vereist.

1303 Margaritaville
Bekend verhaal over strijd om de macht met een Verlosser in de hoofdrol, tegen het decor van de bankencrisis.
   
1301 The ring
Kenny neemt zijn nieuwe vriendinnetje mee naar een concert van de brave Jonas Brothers, waar de twee kuisheidsringen uitwisselen.

1105  Fantastic Easter Special
Een geheim genootschap beschermt het geheim van de paashaas. Jezus is gedwongen opnieuw te sterven.

1102 Cartman sucks
Eén van Cartmans practical jokes brengt Butters in een compromiterende situatie. De vader van Butters wil hem weer aan "de goede kant" krijgen en stuurt hem naar een speciaal kinderkamp waar ze alle tegennatuurlijke neigingen eruit proberen te bidden.

1012/1013 Go God Go (met Richard Dawkins, twee afleveringen)
De basisschool van South Park krijgt zware kritiek als de leerlingetjes te horen krijgen over evolutie. Al het gekibbel in het klaslokaal laat Cartman koud – hij is druk bezig met zijn plan om naar de toekomst te reizen, om vlak voor de release van de allernieuwste spelcomputer aan te komen.

1003/1004 Cartoon Wars (twee afleveringen)
Cartman en Kyle krijgen slaande ruzie over Family Guy. De makers van de populaire animatieserie maken bekend dat ze het personage van Mohammed gaan gebruiken, waarop het televisienetwerk dreigt de aflevering te boycotten.

914 Bloody Mary
In een naburig stadje wordt een bloedend beeld van Maria ontdekt en gelovigen stromen samen in de hoop op genezing. De vader van Stan denkt dat de heilige maagd hem kan verlossen van zijn drankprobleem.

912 Trapped in the closet (over Scientology en Tom Cruise)
Nadat Stan wordt aangewezen als de reïncarnatie van L. Ron Hubbard, stromen de leden van Scientology samen op zijn oprit met de vraag hun leider te worden. Als Stan de acteerprestaties van een prominente Hollywoodacteur bekritiseert, verstopt de acteur zich in Stans kast en weigert eruit te komen.

910 Follow that egg
Mr. Garrison realiseert zich dat hij nog steeds gevoelens heeft voor Mr. Slave, maar Mr. Slave is doorgegaan met zijn leven. Hij is van plan te trouwen met zijn nieuwe liefde, zo gauw als de gouverneur zijn handtekening heeft gezet onder een wet die het homohuwelijk legaliseert. Mrs. Garrison probeert deze plannen te dwarsbomen en zet de aanval tegen het homohuwelijk in.

904 Best friends forever (bekroond met een Emmy Award)
Kenny krijgt als enige van zijn vrienden de nieuwste, coolste draagbare spelcomputer en dat is iets wat Cartman niet kan verkroppen. Nadat Kenny onder een ijscovrachtwagen om het leven komt, raakt hij door zijn spelcomputervaardigheden verwikkeld in de strijd tussen hemel en hel.

804 The passion of the jew
Kyle krijgt eindelijk de gelegenheid om de kaskraker The Passion of the Christ te zien en geeft toe dat Cartman gelijk had wat de Joden betreft. Nadat Stan en Kenny de film hebben gezien, gaan ze op zoek naar Mel Gibson om hun geld terug te eisen.

712 All about Mormons
Er komt een Mormoons kind in South Park wonen en het is aan Stan om hem het leven zuur te maken. Maar wanneer Stan en zijn vader hun nieuwe mormoonse buren ontmoeten, raken ze zwaar onder de indruk van hun oprechte vriendelijkheid. Terwijl de rest van de jongens Stan de hele tijd lopen te pesten omdat zij hem een lafaard vinden, dwingt Randy de rest van zijn familie Mormoons te worden.

709 Christian rock hard
Als de rest van de jongens Cartman uit de band schopt, vormt hij zijn eigen groepje om muziek voor Jezus te maken. Terwijl Cartmans hit Faith+1 de christelijke hitlijsten bestormt, worden Stan, Kyle en Kenny gearresteerd voor het illegaal downloaden van muziek.

617 Red sleigh down
Cartman moet een goede daad verrichten om in aanmerking te komen voor kerstcadeautjes. Daarom gaat hij samen met de Kerstman, Mr. Hankey en Jezus op pad om de onderdrukte bevolking van Irak een fijne kerst te bezorgen.

608 Red hot catholic love
South Park wordt opgeschrikt door een zaak van seksueel misbruik waarbij priesters zijn betrokken en eerwaarde Maxi reist daarom helemaal af naar het Vaticaan.

513 Kenny dies
In een zeer speciale aflevering van South Park vecht Cartman voor Kenny´s leven als hij in het Amerikaanse congres pleit voor stamcelonderzoek. Ondertussen heeft Stan moeite de aanstaande dood van zijn vriend te accepteren.

410/411 Do the handicapped go to hell? (twee afleveringen)
Door onophoudelijk met hel en verdoemenis te dreigen krijgt priester Maxi de jongens zover dat zij hun eerste biecht en heilige communie gaan doen. Stan en Kenny zijn bereid iedere straf te aanvaarden om aan het hete hellevuur te ontkomen, terwijl Cartman voornamelijk geïnteresseerd is in de wijn en de hosties.


Zie ook
Zeg geen 'fuck'
South Park kampioen vloeken 2007
South Park Studios  Be first to comment this article

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
IXT     XKX   
 4  N  L   FIO
XH6  8E7  QWJ   
K   W   Y  779
RXY     PYL   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval