Home arrow Video arrow Audio arrow Kees uit Urk bij Claudia d'r op
Kees uit Urk bij Claudia d'r op Afdrukken
donderdag 26 februari 2009
Krijg nou tieten! Warhoofd Kees van Helden uit Urk, de motor achter de verspreiding van de anti-evolutiefolder, legt vandaag in het programma van Claudia de Breij op 3FM uit wat daarbij zijn diepere motief is. Inderdaad: ordinaire evangelisatie.

Kees van Helden gelooft meer in Pascal

Zondaar Kees, die bepaald niet in zijn eerste leugentje is gestikt, kan het namelijk gewoon niet hebben dat zoveel mensen de schepping ontkennen, enkel en alleen om maar niet in zijn oordelende God te hoeven geloven. Kees gelooft lekker wel. Maar heel veel dieper dan de gok van Pascal lijkt zijn geloof niet te gaan. Of God nou blij moet zijn met onze Kees...
  Reacties (1)
1. Geschreven door Ger, op 06-03-2009 15:52
Eind van het verhaaltje komt het er op neer dat ook Kees wel zondig is, maar hij gaat daar niet voor gestraft worden. Claudia wel, zij gelooft immers niet. Niet echt een rechtvaardige god, het is vergelijkbaar met een situatie waarbij je met een groepje iemand in elkaar schopt en diegene die voor tijd gezegd heeft dat het hem spijt krijgen geen straf, degene die niet doen worden door de rechter veroordeeld. Het wordt me nu wel duidelijk waarom ik zoveel gelovigen met achterbakse trekjes in mijn leven heb ontmoet.

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
1RL     JTQ   
9 A  Y  U 6  3K6
7 I  816  PFN   
J Q  Y  W G  8U1
YHF     SGN   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
Volgende >
Advertisement
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval