Home
SGP vindt zich (nog niet) opnieuw uit Afdrukken
maandag 27 oktober 2008
De mannenbroeders van de SGP zul je niet meer horen zeggen dat hun partij de theocratie wil vestigen. Dat roept maar vervelende associaties op met moslimfundamentalisten die een islamitische dictatuur nastreven. 

SGP-voorman Bas van der Vlies

Uit tactische overwegingen menen SGP'ers dat ze beter kunnen zeggen dat ze een bijbels genormeerde politiek willen bedrijven. "Het gaat om het opnieuw verwoorden van hetzelfde gedachtegoed", aldus het langstzittende Kamerlid Van der Vlies. De SGP-voorman sprak vorige week op een bijeenkomst in verband met het 90-jarig bestaan van de fundamentalistische protestantse partij die onder meer vrouwen uit de politiek weert en popmuziek wil verbieden.
Er verandert¬†in wezen dus¬†niets. Nog niet. Want het bestuur gaat¬†een commissie instellen die zich moet bezinnen op mogelijke herformulering van de beginselen van deze principi√ęle christelijke minderheidspartij.  Reacties (1)
1. Geschreven door Henk Bakker, op 29-10-2008 10:01
Kijk, het onderstaande zul je gelukkig nooit lezen: 
"De SAP-voorman sprak vorige week op een bijeenkomst in verband met het 90-jarig bestaan van de fundamentalistische athe√Įstische partij die onder meer christelijke mannen uit de politiek weert en psalmen wil verbieden"

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
LI6     GUR   
Q 8  R  5 3  Q43
3Q2  SIL  T P   
J A  E  9 I  D4A
TH6     1AY   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval