Home arrow Rare kostgangers arrow Suck it, Jesus!
Suck it, Jesus! Afdrukken
maandag 24 september 2007

De Amerikaanse comedienne Kathy Griffin mocht eerder deze maand een Emmy in ontvangst nemen. Dat ze in haar dankuweltoespraakje de waarheid zei, wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen. Niet door mensen als Bill Donohue, de oppergriezel van de Amerikaanse conservatieve Rooms-Katholieken, die niet in staat bleek om op weg naar volwassenheid ook maar het minste greintje gevoel voor humor te ontwikkelen. Zou daar nou echt geen therapie voor te bedenken zijn?
Wie sympathiek staat tegenover Griffins dankwoord kan een internetpetitie tekenen. Lezenswaardig zijn de beschaafde, hoogstaande reacties die gristenen daar achterlaten, er blijk van gevend de boodschap van Jezus Christus, onze verlosser, perfect te hebben verinnerlijkt. Typisch Christen Dom.





  Be first to comment this article

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
KY2     A    
A   J  FW  9EC
TUT  EYY  H    
 P  X   E  YKB
6A1     5UF   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement

NU VERKRIJGBAAR

Boek: Rare kostgangers (2012) 

Onze Lieve Heer heeft rare kostgangers, zegt de volksmond. Grootinquisiteur weet dat het andersom is. Het zijn de rare kostgangers die de Lieve Heer hebben: een vrijbrief om anderen hun wil op te leggen, hun gelijk te halen, en onbekommerd onzin uit te kramen. Allemaal uit naam van het Opperwezen, bij welke naam dat dan ook genoemd wordt. Voorjaar 2007 begon Grootinquisiteur zijn kruistocht tegen de uitwassen van religie op de gelijknamige website. En net als zijn historische naamgenoot kent hij geen genade. Pastoors, predikanten en profeten: hij legt ze op de pijnbank en foltert ze met bijtend sarcasme, geselende ironie en onontkoombare logica.

In dit boek zijn de beste, hardste, gemeenste, belangrijkste en leukste bijdragen van de eerste vijf jaar Grootinquisiteur (2007-2011) gebundeld.
Paperback, 228 pagina's, € 14,95 - Online bestellen

Bezoekers van de website reageerden:

“Compliment: scherpe pen maar leuk geformuleerd.”

“Zeer ongenuanceerd. Schandelijk eenzijdig.”

“Dank u voor het schrijven van dit zeer vermakelijke artikel.”

Direct naar Twitter

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval