Home arrow Video arrow Overige video's arrow Wat een prutser!
Wat een prutser! Afdrukken
vrijdag 02 februari 2007

"Nog steeds krijg je van christenen regelmatig te horen dat de natuur zo wondermooi is en getuigt van Gods grootheid en goedheid. Ach, lieve mensen, de natuur is ronduit verschrikkelijk, de natuur is één groot lijden, de natuur is niets anders dan wreed doodgaan, bruut sterven of langzaam bezwijken. De natuur is: verslinden of verslonden worden. Wat is er 'zeer goed' aan een schepping waarin elk schepsel hetzij crepeert aan een vreselijke ziekte, hetzij omkomt in de muil van een ander schepsel? En kom alsjeblieft niet aandragen met het praatje dat een en ander het gevolg is van de zondeval. Gelooft u nu echt dat de leeuw vóór de zondeval van andijvie en bruine bonen leefde", aldus Maarten 't Hart in zijn De Schrift betwist.
De Engelse astronoom Dennis Sciama noemde het heelal 'in wezen broddelwerk'. In het filmpje
God als bijbeuner. Een prutser, die de mensheid onder meer de holocaust, natuurrampen en het Downsyndroom schonk. En Celine Dion natuurlijk.

En daarna meteen door naar aflevering twee: mr. Deity doet Jezus (alias Jesse) een genereus aanbod zich in de firma in te kopen: "This could be a really good careermove for you."  Be first to comment this article

Reageer
Wees aardig voor elkaar of je reactie wordt verwijderd!
Naam:
Reactie:

MathGuard security question, please solve:
9Y4     ONK   
 S  T  J 9  7D6
9NP  2ME  RQQ   
 4  Y  1 X  M2C
YOQ     RXX   

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval